Vakantiehuizen 4 You

VakantiehuizenBelvillaRoompot vakantieTopicTravel woningenDroomparkenvakantiehuislinks
Share on FacebookShare on TwitterShare via e-mailPrintShare on LinkedInShare on Google Bookmarks

Vakantiehuizen 4 You

Roompot Vakanties heeft een traditie van 50 jaar hoogwaardig beheer van vakantieparken en campings. Ooit begonnen als mooi vakantiepark in Kamperland in Zeeland, maar inmiddels uitgegroeid tot aanbieder van zo’n 207 vakantieparken met in totaal meer dan 1200 accommodaties, verspreid over 9 landen. Roompot Vakanties beheert eigen parken en campings in Nederland en Duitsland, waarbij u verzekerd kunt zijn van kwaliteits met de beste service.


De prachtige en goed gefaciliteerde parken en campings liggen verspreid door heel Nederland, direct aan strand en zee of midden in de groene natuur. Het unieke van deze parken is dat ze allemaal een zeer uiteenlopend en geheel eigen karakter hebben.

Ook in Duitsland liggen een 4-tal schitterende parken: Ferienresort Cochem, gelegen aan een schitterende golfbaan; Ferienresort Bad Bentheim, met luxe villa’s en fantastische beauty & wellness mogelijkheden; Ferienpark Hambachtal gelegen in de Duitse Hünsruck, ideaal voor natuurliefhebbers; en Grafenau in Beieren.


Het verblijfsassortiment bestaat uit diverse luxe geschakelde of vrijstaande bungalows, (familie)villa’s voor 4 tot en met 24 personen, Beach Houses, Greencottages, Lodges en vakantiewoningen. Het kampeerassortiment bestaat uit luxe kampeerplaatsen tot 100m², comfortabele vakantietenten, volledig ingerichte stacaravans, Safaritenten en luxe chalets.


Ook voor parken van bekende (particuliere) aanbieders, zoals Duinrell, Sarcon, Madame Vacances en Rent-a-Tent moet u hier zijn.