woonkamerwoonshop

home

Klokken - tijdwaarneming en horloges

wandklokhangklokstaandeklokstyleklok

Horloges in alle soorten en maten, dames horloges herenhorloges kinderhorloges


Wandklokken, hangklokken staande, speciale en aparteklokken, je vind ze hier


Een goede klok is een essentieel accessoire in huis. Voor in de woonkamer of keuken, je kijkt er vaak naar.

Sohome heeft er een voor elke plek in huis.

Van sierklokje tot wandklok, een retro klok is de leukste accessoire in huis. Ook al gaat er niets boven de snelle blik op een ťchte klok. Wij begrijpen dat en dit zie je terug in de gave collectie aan sierklokken, wandklokken en klokjes met een grappige twist. Van klassiek tot romantisch, met een knipoog naar het strand of met een industriŽle look, je vind er een die past bij jouw smaak.


Klokken voor elke stijl en plek in huis

Er zijn er met een grappige vormgeving, exemplaren gemaakt van stoere materialen en met een strak design en klassieke modellen. Zo vind je in de collectie van J-Line bijzondere uitvoering met een industriŽle look of juist een klassieke touch.  Iedere ruimte krijgt er een heel eigen charme mee!


Geweldig om mee te combineren

Een klok is geweldige accessoires, waar je verrassende combinaties mee maakt. Zo gaat een hippe klok perfect samen met een fris retro dressoir en style je een stoere wandlamp prachtig af met een industriŽle klok van metaal. Succes verzekerd als styling-statement! Met de klokken en klokjes uit ons uitgebreide assortiment kun je alle kanten op: mix en match voor een origineel effect.